Beste leden,

December staat weer voor de deur. Een hele leuke maar ook drukke tijd! Wij hebben ook in deze laatste maand van het jaar weer een aantal leuke  activiteiten voor jullie. Middels deze nieuwsbrief zouden wij jullie hier graag van op de hoogte brengen.

Ponydagkamp in de kerstvakantie

Ook in de kerstvakantie zullen wij op verschillende dagen een ponydagkamp organiseren. Tijdens het ponydagkamp ben je de hele dag bij ons op de manege. We doen verschillende spelletjes en activiteiten met en zonder pony’s en we rijden ook nog eens 2x per dag. Het kamp begint om 09.30 uur en is afgelopen om 15.30 uur, er is de mogelijkheid om de kinderen vanaf 08.00 uur te brengen en tot 17.00 uur op te halen ( graag vooraf aangeven). Wij geven het ponydagkamp in de kerstvakantie op de volgende dagen:

  • Donderdag 28 december 2023
  • Vrijdag 29 december 2023
  • Woensdag 3 januari 2024
  • Donderdag 4 januari 2024
  • Vrijdag 5 januari 2024

Ponydagkamp is voor iedereen die in de groepsles rijdt t/m 12 jaar. De kosten voor het dagkamp bedragen € 50,00 per dag.

Opgeven of meer informatie kunt u opvragen via de mail manege@ruitersportcentrum.nl

* Mocht je nog niet in de groepsles rijden maar wel heel graag  mee willen doen aan ons dagkamp neem dan even contact met ons op via de mail. Met de instructie overleggen wij dan of het mogelijk is om hier toch aan deel te nemen.

Verplaatsen springwedstrijd 30 december 2023

Het carbiet team in Nijkerkveen zal dit jaar carbiet gaan schieten op zaterdag 30 december i.p.v. op oudjaarsdag. Hierdoor hebben wij besloten dat de springwedstrijd welke gepland staat op 30 december niet door zal gaan en wij zullen deze verplaatsen naar zaterdag 6 januari 2024. Mocht je niet kunnen en sta je al wel ingeschreven, laat ons dit dan even weten d.m.v. een mail te sturen naar : manege@ruitersportcentrum.nl

Feestdagen in december

In de maand december vallen diverse feestdagen, wij geven geen les op de volgende dagen:

– 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag

! LET OP! Ivm het carbiet schieten op zaterdag 30 december, zullen ook de lessen vanaf 10.00 uur te komen vervallen. Deze lessen mogen op een ander moment ingehaald worden.

Is je lesdag op een van deze feestdagen dan komt deze les te vervallen op deze dag en mag deze ingehaald worden op een ander moment. Graag hiervoor zelf een mail sturen naar manege@ruitersportcentrum.nl

Tariefwijziging per 1-1-2024

Wij proberen onze tariefswijzigingen tot een minimum te bepreken, maar helaas zijn wij genoodzaakt om onze prijzen te verhogen in verband met onder andere de verhoging van onze voer, stro, gas , water en energieprijzen.

Door het bovenstaande zijn wij dan ook genoodzaakt om de tarieven te verhogen. Dit betekend dat de nieuwe tarieven vanaf 15-11-2023 , te vinden zullen zijn op onze site www.ruitersportcentrum.nl

Wijziging van factuur e-mail adres:

Vanaf 1-1-2024 zullen wij gaan facturen vanuit een nieuw e-mail adres, namelijk ; admin@ruitersportcentrum.nl, u kunt dit e-mail adres gebruiken voor alle vragen m.b.t. de financiële administratie. Voor alle vragen m.b.t. de lessen willen wij u vragen om  voortaan het volgend e-mail adres te gaan gebruiken, namelijk: manege@ruitersportcentrum.nl

Hopend jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Het team van ruitersportcentrum Kraaij