UW ZADEL ONZE  ZORG!

Het gespecialiseerde team bestaande uit vader, dochter en zoon Aart, Dionne en Jan-Willem Kraaij van Ruitershop Kraaij heeft al vele jaren ervaring met zadels passen. Aart Kraaij is al sinds jaar en dag bezig in en met paarden en heeft veel bereikt in de wedstrijdsport. Hij heeft verschillende paarden uitgebracht in de ZZ en ook internationaal. Daarnaast heeft hij veel les gegeven en dus veel kijk op ruiter en paard.

Aart heeft zijn opleiding gevolgd bij BR en daarna vele bijscholingscursussen gevolgd o.a. bij Prestige en Erreplus. Kortom een zeer deskundige zadelpasser.

Dionne Kraaij is als jong meisje actief geweest in de wedstrijdsport maar dit is sinds de oprichting van het manegebedrijf samen met haar ouders op een laag pitje komen te staan. Op het manegebedrijf is het van groot belang dat alle paarden en pony’s een zo goed mogelijk passend zadel hebben en daarom heeft zij in 2015 de cursus Master Saddle Fitting Consultant met succes afgerond. Nu kan ze net als haar vader elke combinatie een juist advies geven over een juist zittend zadel.

Jan-Willem Kraaij is net als zijn zus op jonge leeftijd begonnen met ponyrijden en is op dit moment nog steeds zeer actief in de wedstrijdsport. Hij brengt diverse paarden uit in de klassen Z en ZZ en rijdt daarnaast zeer regelmatig jonge paarden aan.

Naast het paardrijden geeft Jan-Willem veel les aan jonge talentvolle ruiters. Net als Dionne heeft hij in 2015 zijn opleiding tot Master Saddle Fitting Consultant met succes afgerond en dat samen met vele stagedagen bij zijn vader is hij een deskundig zadelmaker.

Het is mogelijk om met uw paard bij onze ruitershop langs te komen voor een zadeladvies. In de ruitershop zijn ruim 250 verschillende zadels aanwezig van verschillende merken en in verschillende prijsklasses. We beschikken indien het nodig mocht zijn over 3 binnen rijbanen en een werkplaats waar een zadel ter plekke aangepast kan worden.

Daarnaast beschikken we over een zadelwagen met meer dan 80 zadels en een mobiele werkplaats waar we als het nodig is ter plekke het zadel kunnen aanpassen/opvullen, dus we kunnen ook bij u op locatie, in een vertrouwde omgeving voor het paard, komen passen.

Voor het zadels passen op locatie rekenen wij een km-vergoeding.

Zadels passen doen wij op afspraak zodat wij uitgebreid de tijd hebben voor u. Neemt u contact op via 0342-461400 of 06-55861973 om een afspraak te maken!