ponykamp Ruitersportcentrum Kraaij 2015

De datums voor de zomer ponykampen zijn bekend! Vanaf nu kun je, je inschrijven voor het ponykamp van 2022.

Lijkt het jou ook super leuk om een week lang je eigen pony of paard te hebben? Dit is mogelijk tijdens onze zomer ponykampen. Wij doen verschillende leuke activiteiten met en zonder de pony’s. Daarnaast word er tijdens de zomer ponykampen ook nog eens 2x per dag gereden.

Je slaapt en eet in onze gezellige kampeerboerderij samen met de andere ponykampers.Als er niet gereden wordt doen wij allemaal andere leuke activiteiten. Bij goed weer kun je lekker zwemmen in ons eigen zwembad!

Een eigen pony voor een week tijdens ponykamp
Een week ponykamp begint bij ons op  maandagochtend. We beginnen met  kennismaken met de andere enthousiaste paardenliefhebbers en natuurlijk met onze paarden en pony’s. De paarden lopen dan nog lekker in de wei en worden onder jullie toezicht binnengehaald door de leiding en de instructie.

Iedereen rijdt op zijn/haar eigen niveau .Met de lesindeling wordt er rekening gehouden met je niveau zodat je naast dat je heel veel plezier hebt met je paard of pony ook nieuwe dingen gaat leren tijdens ponykamp. Ook vinden wij het belangrijk dat je een goede klik hebt met je ‘eigen’ pony/paard deze week, hier zullen wij aan werken en indien nodig de keuze van de pony/paard wijzigen. Meer informatie over de paardrijlessen tijdens het kamp vind je hier.

 

crossles ponykamp Ruitersportcentrum Kraaij 2015De lessen
Per dag verschilt het welke lessen je krijgt, zodat iedereen bij ons iets kan leren. Je krijgt dressuurlessen en springlessen en als het weer het toelaat zullen wij ook gaan rijden op de crosswei.
Op ons terrein is een crossweide met waterbak aanwezig waar we bij goed weer zeker verkoeling gaan zoeken met de pony’s/paarden.

 

 

 

Overige activiteiten
Naast het paardrijden en verzorgen van de paarden gaan we natuurlijk ook nog allemaal andere activiteiten doen zodat je je geen moment hoeft te vervelen. We gaan onder andere groepsspellen doen , knutsel activiteiten en er is ook de ruimte om lekker te tutten met de pony’s/paarden  bij goed weer kun je lekker zwemmen in ons eigen zwembad.

 

Welk kamp is geschikt voor jou?
De zomer van 2022 hebben wij 2 verschillende soorten ponykamp, voor iedereen wat wils! Iedereen tussen de 6 en 16 jaar kan zich inschrijven voor het ponykamp, ook als je geen rijervaring hebt.

Het instructiekamp is voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar met een rij niveau van minimaal F8.

Je bent van harte welkom om bij ons een geweldige week ponykamp te komen beleven!  Twijfel je welk ponykamp het beste bij je past? Bel of mail dan even met ons, wij helpen je graag.

Schrijf je in