ponykamp Ruitersportcentrum Kraaij 2015

Vanaf vrijdag 15 december is het mogelijk om je in te schrijven voor het ponykamp van 2018. Kijk hier vast naar de data!

Wil jij ook een week lang je eigen pony of paard om op te rijden en te verzorgen? Bij ons op kamp is dit mogelijk! Je rijdt minimaal 2x per dag en daarnaast doen we allemaal leuke activiteiten met of zonder de pony’s. Je slaapt en eet in onze gezellige kampeerboerderij samen met de andere kids en als er niet gereden wordt gaan we andere leuke activiteiten doen. Bij goed weer kan je lekker zwemmen in ons eigen zwembad!

Een eigen pony voor een week tijdens ponykamp
De week ponykamp begint bij ons op zondagmiddag. Deze middag staat in het teken van kennismaken met de andere enthousiaste paardenliefhebbers en natuurlijk met onze paarden en pony’s. De paarden lopen dan nog lekker in de wei en worden onder jullie toezicht binnengehaald door de leiding en de instructie.  Ook met hen maak je gelijk zondagmiddag al kennis. Iedereen rijdt dus op zijn/haar eigen niveau en ook met de lesindeling wordt er rekening gehouden met je niveau zodat je naast dat je heel veel plezier hebt met je paard of pony ook nieuwe dingen gaat leren tijdens ponykamp. Meer informatie over de paardrijlessen tijdens het kamp vind je hier.

 

crossles ponykamp Ruitersportcentrum Kraaij 2015De lessen
Per dag verschilt het welke lessen je krijgt zodat je op elk vlak iets kan leren. Je krijgt dressuurlessen, springlessen en natuurlijk gaan we ook buitenritten maken! Op ons terrein is een crossweide met waterbak aanwezig waar we bij goed weer zeker verkoeling gaan zoeken met de pony’s.

Overige activiteiten
Naast het paardrijden en verzorgen van de paarden gaan we natuurlijk ook nog allemaal andere activiteiten doen zodat je je geen moment hoeft te vervelen. We gaan groepsspellen doen en bij goed weer kan je lekker zwemmen in ons eigen zwembad.

Meer informatie
Je bent van harte welkom om bij ons een geweldige week ponykamp te komen beleven! De data voor de ponykampen van 2017 vind je hier.

Benieuwd naar de reacties van de kinderen van voorgaande jaren? Kijk dan op Facebook.