ponykamp Ruitersportcentrum Kraaij 2015

Vanaf nu kan je je inschrijven voor het ponykamp van 2021.

Wil jij ook een week lang je eigen pony of paard om op te rijden en te verzorgen? Bij ons op kamp kan dit! Je rijdt minimaal 2x per dag en daarnaast doen we allemaal leuke activiteiten met of zonder de pony’s.

Je slaapt en eet in onze gezellige kampeerboerderij samen met de andere kids en als er niet gereden wordt gaan we andere leuke activiteiten doen. Bij goed weer kan je lekker zwemmen in ons eigen zwembad!

Een eigen pony voor een week tijdens ponykamp
De week ponykamp begint bij ons op  maandagochtend morgen. We beginnen met  kennismaken met de andere enthousiaste paardenliefhebbers en natuurlijk met onze paarden en pony’s. De paarden lopen dan nog lekker in de wei en worden onder jullie toezicht binnengehaald door de leiding en de instructie.

Iedereen rijdt op zijn/haar eigen niveau en ook met de lesindeling wordt er rekening gehouden met je niveau zodat je naast dat je heel veel plezier hebt met je paard of pony ook nieuwe dingen gaat leren tijdens ponykamp. Meer informatie over de paardrijlessen tijdens het kamp vind je hier.

 

crossles ponykamp Ruitersportcentrum Kraaij 2015De lessen
Per dag en per type ponykamp verschilt het welke lessen je krijgt zodat iedereen bij ons iets kan leren. Je krijgt dressuurlessen, springlessen en cross lessen.
Op ons terrein is een crossweide met waterbak aanwezig waar we bij goed weer zeker verkoeling gaan zoeken met de pony’s.

Overige activiteiten
Naast het paardrijden en verzorgen van de paarden gaan we natuurlijk ook nog allemaal andere activiteiten doen zodat je je geen moment hoeft te vervelen. We gaan groepsspellen doen en bij goed weer kan je lekker zwemmen in ons eigen zwembad.

Welk kamp is geschikt voor jou?
De zomer van 2021 hebben wij 2 verschillende soorten ponykamp, voor iedereen wat wils! Iedereen tussen de 6 en 16 jaar kan zich inschrijven voor het ponykamp, ook als je geen rijervaring hebt.

Het instructiekamp is voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar met een rij niveau van minimaal F8.

Je bent van harte welkom om bij ons een geweldige week ponykamp te komen beleven!  Twijfel je welk ponykamp het beste bij je past? Bel of mail dan even met ons, we helpen je graag.

Schrijf je in