Begin mei plaatste Vente Paardenvoeding een actie op facebook: “Win een les van Laurens van Lieren”. De actie werd massaal gedeeld en geliked. Door het overweldigende enthousiasme van alle facebookers besloot Vente Paardenvoeding de actie te verlengen en verlootte uiteindelijk 60 lessen. Deze lessen zijn verdeeld over 3 dagen waarop dressuurruiter Laurens van Lieren aan 20 ruiters lesgeeft.

De eerste 20 winnaars rijden zaterdag 15 oktober 2016 hun gewonnen les tijdens de eerste lesdag bij Ruitersportcentrum Kraaij in Nijkerkerveen.

Vente Paardenvoeding is een bedrijf dat al sinds 1878 voeders produceert. Vente Paardenvoeding onderscheidt zich door een partner zijn voor de hippische ondernemer: “Samen zorgen voor gezonde paarden, gezonde bedrijven en samen mooie, sportieve prestaties mogelijk maken.” Naast het assortiment paardenvoeding biedt Vente Paardenvoeding diverse diensten aan, waarvoor zij voor sommige diensten samenwerken met diverse partners. “Momenteel zijn onze meesten klanten in het westen, midden en zuiden van Nederland gevestigd. Met de facebookacties creëren wij nationaal meer naamsbekendheid waardoor wij onze producten en diensten ook steeds meer in het noorden en oosten van Nederland aan kunnen bieden”.

De 20 winnaars genieten in elk geval met volle teugen. Zij zijn verdeeld in 5 groepjes, ingedeeld op leeftijd en niveau. Veel ruiters nemen deel met hun eigen paard of pony. De ruiters die niet over een eigen paard beschikken, mogen gebruik maken van één van de paarden van Ruitersportcentrum Kraaij.

Grand Prix ruiter Laurens van Lieren is een bekende in de dressuursport. Hij heeft een eigen stal, is directeur Sportief bij het CHIO Rotterdam en is tevens verslaggever van paardensport bij de NOS. Laurens van Lieren maakt al jaren gebruik van de kennis en producten van Vente Paardenvoeding. “Vente Paardenvoeding loopt voorop in paardenvoeding en ze passen noviteiten praktisch toe waardoor mijn paarden fitter en gemakkelijker hun prestaties kunnen leveren!”