Ponydagkamp in de meivakantie!

Ook in de meivakantie houden wij weer superleuke ponydagkampen. Deze vakantie hebben we ponydagkamp op de donderdag en de vrijdag van 09.30 uur tot 15.30 uur.

Het ponydagkamp  is  voor kinderen die in de groepsles rijden t/m 12 jaar. Tijdens het ponydagkamp ben je vanaf half 10 tot half 4 bij ons op de manege en doen wij verschillende leuke activiteiten met en zonder de pony’s en natuurlijk rijden wij deze dag ook 2x. De lunch verzorgen wij deze dagen voor de kinderen

Voor werkende ouders is er de mogelijkheid om de kinderen vanaf 8 uur te brengen en tot 5 uur weer op te halen. ( graag dit minimaal 24 uur van te voren aan te melden via de mail )

Wij geven deze meivakantie, ponydagkamp op de volgende dagen:

-Donderdag  2 mei 2024

-Vrijdag 3 mei   2024 ( gaat definitief door)

 

De kosten voor een dag ponydagkamp zijn € 57,50 , een ponydagkamp gaat door bij een minimale aanmelding van 5 kinderen. Mocht het ponydagkamp niet doorgaan door te weinig aanmeldingen dan horen jullie dit uiterlijk een week van te voren van ons.

Opgeven voor het ponydagkamp is mogelijk via de mail: manege@ruitersportcentrum.nl

Rijdt je nog niet in de groepsles maar zou je toch heel graag op ponydagkamp willen komen, neem dan even contact met ons op via de mail dan kunnen wij in overleg met de instructie kijken of er een mogelijkheid bestaat om hier toch aan mee te doen.