Het duurt nog even maar 2015 loopt alweer bijna aan zijn eind. Voor het einde van het jaar hebben wij nog een aantal leuke evenementen in de planning staan en ook hebben wij nog wat belangrijke wetenswaardigheden op een rijtje gezet. 

Pas de Deux festival:

Op zaterdag 12 december houden wij ons allereerste Pas de Deux festival. Tijdens deze gezellig middag en avond kun je mee doen aan de Pas de Deux en kan je ’s avonds schitteren tijdens onze playbackshow

Iedereen is deze gezellige dag van harte welkom om te komen kijken en om mee te doen ( ook als je niet op de manege rijd mag je meedoen met de playbackshow). Wij zijn ontzettend benieuwd naar jullie originele creaties.

Ponydagkamp in de kerstvakantie:

In de kerstvakantie houden wij weer een ponydagkamp. Op maandag 21 december en op maandag 28 december kun je je opgeven voor een dag vol leuke dingen met je pony. Kosten van deze dag zijn € 40,-. Opgeven kan via de mail administratie@ruitersportcentrum.nl of via de folder.

Gewijzigde lessen tijdens de feestdagen:

December is de maand met de meeste feestdagen. Daarom is er een aangespast rooster voor degene die rijden op de dagen van kerstavond, eerste kerstdag, tweede kerstdag, de dag van oudejaarsavond en nieuwjaarsdag.

Het rooster is eind november te vinden op onze site www.ruitersportcentrum.nl

Kerstworkshop kerststukjes maken:

Op maandag avond 14 december word er een workshop gehouden om zelf kerstukjes te maken. De avond zal om 19.00 uur beginnen, de benodigheden voor deze avond worden verzorgd. De kosten van de avond zijn € 30,00.

Opgeven hiervoor kan via de mail administratie@ruitersportcentrum.nl

Het jaar uit springen!

Op donderdag 31 december gaan wij het jaar 2015 uit springen. Wij houden deze dag een springwedstijd waar iedereen die in de groepsles rijd aan mee kan doen. Als het je het leuk lijkt hieraan mee te doen kan je je opgeven via de wedstrijdmap achter de bar.

Natuurlijk zijn er deze dag oliebollen en appelflappen aanwezig.

Prijswijziging per 1 januari

Per 1 januari zullen de prijzen wijzigen naar de onderstaande bedragen.

Ponylessen € 52,50 per maand
Paardenlessen € 57,50 per maand
Lessen eigen pony/paard € 35,50 per maand
Carrousel pony € 40,00 per maand
Carrousel paard € 45,00 per maand
Carrousel eigen pony € 20,00 per maand
Carrousel eigen paard € 25,00 per maand
Voorkeurspony/paard € 10,00 per maand

Priveles manege paard/pony ½ uur € 25,00
Priveles eigen paard/pony ½ uur € 20,00

Wij willen jullie via deze weg alvast hele fijne feestdagen wensen en alvast een heel sportief 2016!

Met vriendelijke groet,

Het team van Ruitersportcentrum Kraaij