Veiligheid
De veiligheid van de kinderen staat bij ons centraal, dit geldt zowel voor het verblijf in de kampeerboerderij als tijdens alle activiteiten. Tijdens het ponykamp is er per +/- 8 kinderen een begeleider. De leiding is dag en nacht aanwezig bij de groep en is alert op het feit of iedereen betrokken wordt binnen de groep en of er geen kinderen ‘buiten de boot’ vallen. Bij problemen binnen de groep of kleine pesterijen wordt direct ingegrepen zodat de sfeer niet verpest wordt. We kunnen niet beloven dat er zich geen problemen voordoen maar we zullen deze zo goed en snel mogelijk oplossen.

Veiligheid tijdens het paardrijden
Het RSC Kraaij is aangesloten bij de FNRS als 4-sterren manege en heeft een veiligheidscertificaat, veilig paardrijden staat centraal. Alles paardrijlessen worden gegeven door gediplomeerde instructie en de kinderen rijden altijd met rijkleding, rijlaarzen en een cap. Er kan altijd iets gebeuren maar dit beperken we tot een minimum door goede kennis van de pony’s/paarden en door geen risico’s te nemen.

Brengen en ophalen
Ons ponykamp begint op maandag tussen 09.00 en 10.00 uur. Jullie worden ontvangen door de leiding en samen kunnen jullie een bed uitzoeken in de slaapzaal. Nadat je kind(eren) helemaal geïnstalleerd is/zijn gaat het kamp rond 10:00 uur beginnen dus dan  kan je rond 10:00 uur afscheid nemen van je ouders en gaat het kamp beginnen!