Op vrijdag 29 mei 2015 en zaterdag 30 mei 2015 houden wij een trektocht weekend. Dus wil je ook 2 dagen  genieten in de bossen met een paard of pony? Dan is dit echt wat voor jou! 

Wat houdt het trektochtweekend in?

Het trektochtweekend begint op vrijdagmiddag 29 mei rond half 4. Nadat de slaapspullen een plekje heb gekregen, zal de indeling  van dit weekend bekend gemaakt worden. Direct hierna zullen we  de paarden/ pony’s opladen in de vrachtwagen zodat wij kunnen vertrekken voor de buitenrit. De buitenrit op vrijdagmiddag duurt ong. 3 uur. Als we terug komen op de manege van deze rit, zullen we nadat de paarden weer verzorgd en wel op stal staan gezellig met zijn allen gaan eten.

Op zaterdag ochtend vertrekken wij weer vroeg voor weer een trektocht van ongeveer 4 uur. Eenmaal weer terug op stal, zullen we met zijn alle nog een drankje drinken en is het trektochtweekend weer ten einde. Dit zal rond half 4 zijn.

Voor wie is deze trektocht week ?

Het trektocht weekend is voor iedereen die  minimaal 16 jaar is en F8 niveau kan rijden. Twijfel je of je mee kan doen aan het trektocht weekend vraag dit dan even aan de instructie.

De kosten van het trektochtweekend zijn € 135,- En het trektochtweekend gaat door bij een minimaal aantal van 6 ruiters

Wil je ook graag een keer op trektochtweekend maar kan je het weekend van vrijdag 29 en zaterdag 30 mei niet, laat het ons weten. Ook is het mogelijk om met een zelf samengestelde groep een trektocht weekend bij ons te houden.

Lijkt het jou ook leuk om een weekend te genieten met de paarden/pony’s door de bossen? Geef je dan snel op we hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Voor meer informatie kan je mailen naar administratie@ruitersportcentrum.nl