Traininglessen in de kerstvakantie

Helaas mogen wij in de kerstvakantie geen pony dag kampen en instructiedagen organiseren. Wij hebben ons best gedaan om toch iets te kunnen organiseren  voor de jeugd t/m 17 jaar. Daarom houden wij in de kerstvakantie trainingslessen. Door je op te geven voor 1 van deze trainingen  kun je net een beetje extra trainen op de door jou gekozen keuze. Hieronder bevind zich de keuze uit de trainingen en de datums/tijden dat deze gegeven worden.

 Dinsdag 22 december 14.00 uur Proefgerichte training

Rij je normaal gesproken F8 niveau of hoger er zou je voor het komende wedstrijdseizoen wat extra willen oefenen om je proef nog beter door te komen? Dan kun je je opgeven voor de proefgerichte dressuur training onder leiding van Nicole. Tijdens een uur durende training oefen je met maximaal 8 ruiters de punten die in de proeven zo belangrijk zijn. Nicole leert je hoe je de perfect proef neer kan zetten en er is de ruimte om verschillende vragen te stellen.

 Dinsdag 22 december 15.00 uur Houding en zit training

Ben je tussen de 9 en 11 jaar, en zou je ook graag wat meer aandacht willen besteden aan de juiste houding en zit? Op dinsdag 22 december is er een training die geheel gericht is op de juiste houding en zit. Deze training duurt een uur en er mogen maximaal 8 ruiters deelnemen aan deze training.

 Woensdag 23 december 13.30 uur Behendigheidstraining

Rijd je in de groepsles en zou je graag een keer wat extra willen oefenen met het sturen, of het laten gehoorzamen van jou paard of pony? Dan is training echt iets voor jou. Tijdens een uur durende training ga je samen met de instructie aan de slag met o.a. slalommen, tussen balken rijden verschillende oefeningen zonder handen en/of zonder beugels en nog veel meer. Kortom een leuke afwisselende training.

Woensdag 23 december 14.30 uur Springtraining

Tijdens de springtraining word er gewerkt aan de verlichte zit, juist aanrijden naar een hindernis, je paard/pony onder controle houden tussen de hindernissen in en natuurlijk het rijden van het perfecte parcours. Deze training is speciaal van kinderen die het niveau rijden tussen F4 en F7 in, je hoeft hiervoor geen wedstrijden gereden te hebben maar moet het niveau aankunnen.  Voor vragen of  je het juiste niveau beheerst kun je mailen naar administratie@ruitersportcentrum.nl

Dinsdag 29 december 14.00 uur Proefgerichte training

Rij je normaal gesproken tussen F4 en F7 niveau en zou je voor het komende wedstrijdseizoen eens wat extra willen oefenen om je proef nog beter door te komen? Dan kun je je opgeven voor de proefgerichte dressuur training onder leiding van Nicole. Tijdens een uur durende training oefen je met maximaal 8 ruiters de punten die in de proeven zo belangrijk zijn. Nicole leert je hoe je de perfect proef neer kan zetten , en er is de ruimte om verschillende vragen te stellen.

 Dinsdag 29 december 15.00 uur Houding en zit training

Ben jij tussen de 12 jaar en 17 jaar , en zou je ook graag wat meer aandacht willen besteden aan de juiste houding en zit? Op dinsdag 29 december is er een training die geheel gericht is op de juiste houding en zit. Deze training duurt een uur en er mogen maximaal 8 ruiters deelnemen aan deze training.

 Woensdag 30 december 14.30 uur Springtraining

Tijdens de springtraining word er gewerkt aan de verlichte zit, juist aanrijden naar een hindernis, je paard/pony onder controle houden tussen de hindernissen in en natuurlijk het rijden van het perfecte parcours. Deze training is speciaal voor ruiters die het niveau F8 en hoger rijden, je hoeft hiervoor geen wedstrijden gereden te hebben maar moet het niveau aankunnen.  Voor vragen of  je het juiste niveau beheerst kun je mailen naar administratie@ruitersportcentrum.nl

 

Na het lezen enthausiast geworden? Opgeven is mogelijk via de mail administratie@ruitersportcentrum.nl

Let op! Voor alle bovenstaande trainingen geld vol=vol