Ben je 16 jaar of ouder en vind je het stiekem ontzettend jammer dat je net te oud bent om nog op ponykamp te komen. Wij, van Ruitersportcentrum Kraaij, hebben hier iets heel tofs op bedacht!

Voor wie is het 16+ kamp?
Speciaal voor iedereen die toch nog op ponykamp wil maar niet meer alle kinderlijke activiteiten wil doen hebben wij een extra week ponykamp georganiseerd. De (kortere) week kamp is bedoeld voor iedereen tussen de 16 en 26 jaar en we gaan het net even anders doen. De week begint op dinsdagmiddag 15.00 uur en eindigt op vrijdagavond 20.00 uur.

Bij aankomst maak je kennis met de andere paardenliefhebbers en gaan we een passend maatje op 4 voeten voor je uitzoeken. Kan je heel goed rijden dan zoeken we een paard waar je nog iets van leren en als je iets minder ervaren bent zoeken we een lief paard die jou gaat helpen. Iedereen rijd dus op zijn/haar niveau. We sluiten de week af met een gezellige barbecue rondom het kampvuur.

Paardrijden
Uiteraard staat het kamp in het teken van paardrijden. Tijdens je week kamp krijg je dressuur- en
springlessen en bij goed weer ga je ook crossen op ons crossterrein en/of een buitenrit maken. De lessen zullen ingedeeld worden op niveau zodat er voor iedereen iets nieuws te leren is.

Overige activiteiten
Naast paardrijden gaan we verschillende activiteiten doen zoals een barbecue en een nachtspel. Er zijn meerdere grote spellen bedacht, waar we samen de leukste van gaan kiezen! Denk aan lasergamen op een donker terrein, een stormbaan in de wei of een zeskamp samen met de leiding.

Het kamp vindt plaats van dinsdag 1 augustus t/m vrijdag 4 augustus en kost € 299,-