Met de zomer al weer bijna in zicht willen wij jullie via deze weg op de hoogte brengen van de laatste nieuwtjes. 

Lessen in de zomervakantie

Dit jaar sluiten wij niet in de zomervakantie. Vanaf 13 juli t/m 22 aug zullen wij via het zomerrooster les geven. Vanaf begin juni zal dit rooster klaar zijn, en bevindt zich de informatie op onze site www.ruitersportcentrum.nl

Buitenrit

Ook in de komende maanden organiseren wij weer buitenritten op de volgende datums:

20 juni
11 juli

Heb je minimaal 4 jaar rijervaring en wil je graag een keertje mee? Geef je dan nu op via de mail adminstratie@ruitersportcentrum.nl

Wil je met een zelf samengestelde groep op buitenrit?! Dit kan in overleg.

Facebook

Heb jij onze facebook pagina al geliked?! Hier plaatsen wij regelmatig foto’s, filmpjes en belangrijke en leuke wetenswaardigheden. Wij zijn te vinden onder manegekraaij.

NK Carrousel

Op zondag 12 april werd de eerste carrouselwedstrijd van het seizoen gereden bij ons op de manege. Het carrouselteam van de vrijdagavond onder leiding van Eline kwam hier aan de start. En behaalde een hele mooie eerste prijs.

Op zondag 26 april streed het pony carrousel team van de donderdag avond 19.00 uur van Dionne voor een finale plaats bij de wedstrijd in Nieuwe Wetering. De meiden van de carrouselgroep op de donderdagavond zijn deze wedstrijd 2e geworden en sleepten ook nog de Prix de élégance binnen.

Hierdoor hebben de meiden hun startbewijs bemachtigd voor het NK op 14 juni in Maassluis.

Op zondag 10 mei ging de laatste carrousel groep van start, de dinsdag avond paardencarrousel onder de leiding van Dionne in Assendelft. Ook deze groep zette weer een mooie proef neer, wat werd beloond door een 2e plaats en ook de Prix de élégance.

Verplaatsen van de Jump Cross.

Doordat de meiden van het carrousel team op de donderdag avond hun startbewijs hebben bemachtigd op het NK 14 juni zal de Jump Cross op 13 juni helaas niet door kunnen gaan. Deze wedstrijd wordt verplaatst, de datum zal later bekend worden, maar is in ieder geval na de zomervakantie.

Open schoenen, slippers en buggy’s.

Het mooie weer is weer in aantocht en dat betekend korte broeken en open schoenen en slippers. Wij willen nogmaals benadrukken dat het niet toegestaan is om met open schoenen en/of slippers de stallen of bakken te betreden. Dit voor jullie eigen veiligheid. Helaas gebeurt het ook steeds vaker dat er buggy’s onbemand in de stallen te vinden zijn. Wij willen jullie erop wijzen dat het niet is toegestaan op buggy’s in de gangpaden te plaatsen.

Zomerkampenbuitenrit

Ook deze zomer houden wij weer super leuke zomerkampen. Met voor ieder wat wils, de eerste week zit inmiddels al helemaal vol! Maar wij hebben nog wel enkele plekken in de tweede en de derde week.

Heb je je nog niet opgegeven maar wil je wel graag op kamp komen, bekijk onze folders eens of ga naar onze site. En wij zien je hopelijk terug tijdens de zomerkampen.