Het nieuwe jaar is alweer even begonnen en ook dit seizoen hebben we weer een hoop leuke dingen te doen! In deze nieuwsbrief alvast een paar hoogtepunten en nog andere belangrijke punten.

logoNieuwsbrief:
Wij willen graag de nieuwsbrief ook digitaal gaan verzenden. Hiervoor hebben we van u een e-mail adres nodig. Dit kunt u doorgeven via de mail administratie@ruitersportcentrum.nl

Dagkamp in de voorjaarsvakantie:
Op maandag 23 februari en woensdag 25 februari is er weer dagkamp. Je kunt je hiervoor opgeven als je in de groepsles zit. We gaan deze dag rijden en verschillende leuke dingen met en zonder de pony’s voor meer informatie en op geven kun je kijken op de site www.ruitersportcentrum.nl (onder ‘ponykampen’) en in onze folders (te vinden in de kantine).

Vrienden dag:
Op zaterdag 28 maart organiseren we een vriendendag. Deze middag ga je samen met een vriend(in)  leuke dingen doen op de manege. De middag duurt van 14.00 uur tot 16.30 uur. We sluiten de middag af door met zijn allen patat te gaan eten. Lijkt het je leuk hieraan mee te doen, geef je dan nu op via administratie@ruitersportcentrum.nl. Kosten zijn € 12,50 (voor 2 personen incl. eten en drinken).

Trektocht weekend:
Op vrijdag 29 mei en zaterdag 30 mei houden wij een trektocht weekend. Tijdens dit weekend ga je verschillende buitenritten maken vanaf 4 uur. Heb je ook zin in een weekend heerlijk genieten vanaf een paardenrug , en ben je 16 jaar of ouder, geef je dan nu op. Meer informatie is te vinden op de site www.ruitersportcentrum.nl of in de folder.

Springlessen in de voorjaarsvakantie:
In de voorjaarsvakantie worden er op dinsdag 24 februari extra springlessen gegeven. Om 15.00 uur is er een springles voor ruiters met het niveau F4 t/m F7 en om 16.00 uur is er een springles voor ruiters met het niveau F8 en hoger. Rij je niet in een F klasse maar wil je wel graag mee rijden, vraag dan aan je instructie welke les je het beste past. Opgeven kan via de mail: administratie@ruitersportcentrum.nl

buitenritBuitenritten:
Ook dit seizoen organiseren wij weer buitenritten. De eerste buitenritten staan al weer gepland en inschrijven is mogelijk. Voor de volgende buitenritten kan je, je inschrijven:

Zaterdag 4 april
Vrijdag 15 mei
Zaterdag 16 mei

Om hieraan mee te rijden, dien je minimaal F6 te kunnen rijden en moet je 9 jaar of ouder zijn. Twijfel je of  je meekan, vraag het even aan je instructie. Opgeven kan via de mail: administratie@ruitersportcentrum.nl

Zomerkampen:
De zomer lijkt nu nog heel ver weg maar je kunt je al opgeven voor onze leuke zomerkampen.  Onze kampen worden dit jaar gegeven in de volgende weken:

Week 1 Zondag 12 juli t/m vrijdag 17 juli
Week 2 Zondag 19 juli t/m vrijdag 24 juli
Week 3 Zondag 9 augustus t/m vrijdag 14 augustus

Tijdens alle drie de weken word er zowel een ponykamp als een instructie kamp gehouden. In de 2e week hebben wij weer een uitdagende trektochtweek. Voor meer informatie en opgeven kijk op de site www.ruitersportcentrum.nl of in onze folders.

We hopen je op een van onze activiteiten terug te zien.

Met vriendelijke groet,
Het team van Ruitersportcentrum Kraaij