Nog even en we beginnen weer aan een nieuw jaar. Ook in 2015 hopen we weer een hele hoop leuke en leerzame dingen te doen waaronder een kampioenschap carrousel rijden bij ons op de manege op 12 april 2015 waaraan de carrousel groep van de vrijdag aan mee doet. Daarnaast proberen we ook in 2015 weer een aantal nieuwe activiteiten te organiseren maar daar meer over in de loop van het jaar.

merry xmas

Nieuwsbrief:
Wij willen in het nieuwe jaar graag onze nieuwsbrief per e-mail gaan versturen. Dit omdat wij gemerkt hebben dat niet iedereen onze nieuwsbrief ontvangt. De nieuwsbrief blijft ook op onze site staan. Hiervoor hebben we van u een e-mail adres nodig. Dit kunt u doorgeven via de mail administratie@ruitersportcentrum.nl

Gewijzigde lessen tijdens de feestdagen:
December is de maand met de meeste feestdagen. Daarom is er een aangespast rooster voor degene die rijden op de dag van kerstavond, eerste kerstdag, tweede kerstdag, de dag van oudejaarsavond en nieuwjaarsdag. Het rooster is te vinden op onze site www.ruitersportcentrum.nl. Mocht de gekozen dag u niet uitkomen kunt u alijd even contact met ons opnemen.

penny

Lijst:
Vanaf januari zal de lijst niet meer in de stallen hangen maar in de kantine. Als u dus wilt weten op wie u moet rijden dan loopt u even de kantine in.

Penny kerstmiddag:
Op zaterdag 20 december houden wij een penny kerstmiddag, deze middag zal in het teken staan van kerst en de pony’s. Er zijn verschillende activiteiten te doen zoals o.a.
– pony rijden
– kerstshow
– kerstballen versieren
– paardentaartje maken voor je pony
– goodie bag van de penny

Al deze activiteiten zijn gratis! De middag duurt van 13.30 uur tot 16.30 uur. Je mag een vriendje of vriendinnetje meenemen. We hopen jullie te zien op zaterdag 20 december.

Oud en nieuw springen:
Op zaterdag 27 december is er een springwedstrijd bij ons op de manege. Als je het leuk lijkt hieraan mee te doen kan je je opgeven via de wedstrijdmap achter de bar.

Nieuwe wedstrijd kalender:
Voor het nieuwe seizoen hebben wij de wedstrijd kalender klaar. Er komen weer een hele hoop leuke wedstrijden aan zoals bijv. carnaval springen met een carnavalsbal op zaterdag 14 februari. Om je op te geven en voor meer informatie kijk op onze site of in de wedstrijd map. Bij niet tijdig afmelden van de wedstrijden worden deze in rekening gebracht. Afmelden kan tot 3 weken voor de wedstrijd kosteloos.

Wij willen jullie via deze weg alvast hele fijne feestdagen wensen en alvast een heel sportief 2015!

Met vriendelijke groet,
Het team van Ruitersportcentrum Kraaij