Helaas is de zomervakantie alweer ten einde, maar er staat een gezellig nieuw paardrijdseizoen voor de deur. Met weer een hoop leuke nieuwe activiteiten willen wij jullie via deze weg op de hoogte brengen. 

Ouderkind les 5 september

Wil jij papa en mama een laten zien hoe leuk paardrijden is?
Dat paarden heel lief zijn en dat paardrijden een hele leuke sport is?
Of rijden jou papa en mama al paard maar wil je het wel eens samen doen?

Geef je dan nu op voor de ouder kind les op 5 september!

Voor papa’s en mama’s van elk niveau!
Deze lessen worden gegeven op zaterdagmiddag 5 september vanaf 14.00 uur. Na afloop staat er een lekker hapje en drankje voor jullie  beide klaar.

Kosten voor deze middag zijn € 25,00 (2 pers)
Opgeven kan via de wedstrijd map, maar ook via de mail administratie@ruitersportcentrum.nl

Nieuwe wedstrijdkalender

Onze nieuwe wedstrijdkalender staat weer klaar op onze site. Neem snel een kijkje op www.ruitersportcentrum.nl voor onze leuke evenementen.

Ponydagkamp  in de herfstvakantie

In de herfstvakantie is er een pony dagkamp. Wil je ook een dag doorbrengen bij de pony’s geef je dan nu op! Het kamp is op maandag 19, dinsdag 20, woensdag 21, donderdag 22 en vrijdag 23 oktober. Het kamp duurt van 09.30 uur tot 15.30 uur. Voor werkende ouders is er de mogelijkheid om de kinderen van 8.00  tot 17.00 uur op de manege te laten.

Het kamp is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die in de groepsles rijden. Meer informatie en opgeven kan via onze site of bekijk onze folder.

Open dag 12 september

Zaterdag 12 september van 14.00 tot 16.00 uur houden wij op de manege een open dag. Tijdens deze dag ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij ons in de stallen. Er zijn deze middag verschillende activiteiten waaraan meegedaan kan worden. Dus kom gezellig op 12 september naar de manege en neem gezellig een vriend of vriendin mee.

Carrousel wedstrijd manege lessen.

Zaterdag middag 3 oktober vanaf 14.30 uur word er een carrousel wedstrijd gehouden bij ons op de manege. Voor de meeste is dit al een bekend fenomeen geworden, maar voor degene die nog niet zolang bij ons rijden zullen we hieronder even uitleggen wat het inhoudt.

Je kan met je eigen les groep meedoen aan de carrousel wedstrijd. Je maakt dan samen met je instructeur een proef, overlegt met z’n allen hoe je verkleed wilt gaan (bijvoorbeeld in het thema cowboys) en je kiest met z’n allen muziek dat bij het thema past om hier op te rijden. Eventuele hulp van de ouders m.b.t. het uitwerken van de thema’s word zeer gewaardeerd!

Alle groepslessen mogen hieraan meedoen, en zo strijd je met jouw groep voor de overwinning. Dit wil je natuurlijk niet missen, je kunt je vanaf 1 september inschrijven bij je instructeur, gewoon tijdens de les.

De kosten hiervan zijn € 8,- per persoon.

1 week van te voren komt er een startlijst op onze site te staan, met hoe laat je aanwezig moet zijn en hoe laat je starttijd is.

Mochten je hier nog vragen over hebben, vraag deze dan gerust aan je instructeur.