Je dochter of zoon komt thuis met het idee ‘ik wil op paardrijden’! Maar als je zelf niks met paarden hebt is dat best even slikken. Ook al willen ze alles zelf doen, toch kunnen ze de hulp van papa of mama goed gebruiken. Maar hoe doe je dat als je zelf geen ervaring hebt met paarden?

Wij hebben hier de oplossing voor: volg een middag onze nieuwe cursus ‘Help mijn kind rijdt paard’.

Wat is het doel?
Het doel is om je zoon of dochter straks te kunnen helpen met opzadelen, de pony naar de bak brengen, beugels op maat maken en nog veel meer handige dingen. Maar ook zullen wij een klein theorie gedeelte houden zodat je een idee krijgt hoe en waarom een paard op een bepaalde manier reageert.

Kortom een middag waarin je een heleboel kunt leren, en waar je straks met zoon of dochter een hoop plezier aan kan beleven.

Deze cursus word gegeven op zaterdag 15 april en zal beginnen om 14.00 uur. De cursus duurt ongeveer 2 uur. De kosten voor de cursus zijn € 12,50
Kortom wil je zelf leren hoe je je zoon of dochter het beste kan helpen met paarden?

Geef je dan nu op via de mail administratie@ruitersportcentrum.nl en wij gaan ons best doen om je voortaan zo ontspannen mogelijk je dochter of zoon te kunnen helpen.