Lieve manegeklanten,

Wat is het stil zonder jullie. We zijn nu ruim anderhalve week geleden ‘op slot’ gegaan en dit is toch wel heel erg wennen. Voor de pony’s en paarden hebben we er maar een kleine vakantie van gemaakt, overdag lekker in de wei en ‘s nachts op stal. Helaas is er nu niet voor iedereen werk op de manege, dus zitten er een aantal personeelsleden nu even noodgedwongen thuis.

Door de maatregelen die afgelopen zondag bekend zijn gemaakt, is er weer een beetje licht aan de horizon gekomen, we mogen namelijk in zeer beperkte vorm toch wat lessen gaan geven. Weliswaar alleen privélessen en we mogen niet helpen met opzadelen, maar dit is toch een stuk beter dan helemaal niets!

 

We hebben het volgende bedacht voor jullie:

  1. Voor het maandbedrag wat we normaal incasseren krijg je normaal 4x een groepsles, dit zetten wij nu om naar 2 x een privéles. Wat natuurlijk voor jou als ruiter als voordeel heeft dat je gericht een halfuur 1 op 1 les krijgt, hierbij meer aandacht voor jou als individu.
    We kunnen niet met voorkeurs pony’s werken, omdat alle pony’s moeten lopen.
  2. We zetten de incasso stop en je komt weer rijden als dit allemaal voorbij is.Geef je keuze per mail door aan administratie@ruitersportcentrum.nl

 

Hierbij moeten we wel opmerken dat we ons strikt gaan houden aan de regels van het RIVM: dus we blijven op afstand van elkaar, niet met meerdere personen op stal, alleen op en afzadelen. Wij vragen ook aan jullie als onze klanten, houd hier rekening mee! Dus even geen vriendinnetjes mee naar stal nemen, kom zoveel mogelijk alleen of hooguit met zn 2en. De kantine blijft uiteraard gesloten. Wanneer je verkouden bent, koorts hebt, of andere verschijnselen hebt, blijf alsjeblieft thuis!

Dit is een lastige tijd, ook voor ons als bedrijf om er nog het beste van te maken en de boel draaiende te houden. Laten we er samen wat van maken, met onze gezondheid voorop!

 

Bovenstaande geldt vanaf april, de lessen van maart kunnen op een later tijdstip ingehaald worden, of in de les, of als vrij rijden. Maar dit kan pas wanneer alles weer is vrij gegeven.

Met vriendelijke groet,

Dionne
en het team van Ruitersportcentrum Kraaij