Instructie ponykamp

Wil je in je week ponykamp echt nieuwe dingen leren? Dan kan je bij ons op instructiekamp. Je kan kiezen of je de nadruk wil leggen op springen of dressuur of dat je allround instructie wil krijgen. Tijdens de lessen gaan we dieper in op de door jou gekozen discipline, er is een (professionele) gastinstructie en een theorieles.

Wat houdt het allround instructiekamp in?
instructie springen
Jij vindt het geweldig om een nette, precieze  dressuurproef te rijden maar houdt er ook van om een zo snel mogelijke barrage te rijden. Dan is de allround instructieweek iets voor jou! Tijdens deze week krijg je een spring- of dressuurles van een gastruiter. Deze les staat helemaal in het teken van of dressuur of springen. Tijdens de dressuurles wordt bijvoorbeeld balans en houding en zit aangepakt en tijdens de springles leer je hoe je een parcours zo snel en foutloos mogelijk moet rijden. Daarnaast heb je elke dag nog een rijles en als het weer het toelaat gaan we je ook leren crossen! Kortom een volle week met veel verschillende lessen!

Springen & dressuur
Wil je leren een goede, snelle barrage te rijden en wil je precies weten hoeveel galopsprongen er tussen twee hindernissen gereden moeten worden? Dit zijn onderdelen die tijdens het instructiekamp allround aan bod komen. Een professionele springruiter gaat je helpen om op je eigen niveau meer te leren rondom springen. Als het weer het toelaat heb je ook een crossles en naast de dagelijkse lessen krijg je ook een theorieles gericht op springen.

Tijdens jouw instructiekamp krijg je ook dressuurles van een dressuurruiter die jou op jouw eigen niveau gaat begeleiden. Tijdens de lessen zal ook het proefgericht rijden aan bod komen.

Wil je graag naast de gezelligheid van een week ponykamp je meer verdiepen in het paardrijden? Dan zijn de instructieweken echt iets voor jou!

De instructieweken 2017 zijn:

datum
week 115 juli t/m 20 juli
week 322 juli t/m 27 juli
week 312 aug t/m 17 aug
week 419 aug t/m 24 aug

Geef je nu snel op want er zijn maar beperkte plekken beschikbaar voor de instructieweken!