Ben je tussen de 12 en 16 jaar , rijdt je minimaal F8 niveau en wil je echt uitgedaagd worden en nieuwe dingen leren tijdens het ponykamp? Dan is ons instructie kamp echt wat voor jou!  Tijdens de lessen gaan we dieper in op de verschillende disciplines, er zal gereden worden in ons springparcours en als het weer het toelaat zullen wij ook een cross lesverzorgen. Naast de lessen op het paard/pony zullen er ook theorielessen plaatsen vinden en zal er o.a. een clinic gereden worden.

Wat houdt het instructiekamp  in?

Jij vindt het geweldig om een nette, precieze dressuurproef te rijden maar houdt er ook van om een zo snel mogelijke barrage te rijden. Tijdens deze week krijg je verschillende spring- en dressuurlessen. Ook zullen wij een gast instructie uitnodigingen die jullie de fijne kneepjes bij kan leren

De lessen staan helemaal in het teken van dressuur en springen. Tijdens de dressuurles wordt bijvoorbeeld balans en houding en zit aangepakt en tijdens de springles leer je hoe je een parcours zo snel en foutloos mogelijk kanrijden. Mocht het weer het toelaten zullen wij ook gaan crossen in onze crosswei.

Naast de lessen van de instructie , zal er ook een gastruiter/instructie worden uitgenodigd aan wie je al je vragen kwijt kan. Daarnaast zullen er ook theorie lessen georganiseerd worden.

Wil je graag naast de gezelligheid van een week ponykamp je meer verdiepen in paarden en het paardrijden zelf ? Dan zijn de instructieweken echt iets voor jou! Je kan je inschrijven voor het instructiekamp FNRS als je tussen de 12 en 16 jaar bent en minimaal rijdt op F8 niveau. ( je hoeft dit dus nog niet te rijden, maar al wel kunnen )

De instructieweken 2022 zijn:

datum
week 1 11 juli t/m 15 juli 2022
week 2 18 juli t/m 22 juli 2022
Week 3 25 juli t/m 29 juli 2022
week 4  1 aug t/m 5 aug 2022

Geef je nu snel op want er zijn maar beperkte plekken beschikbaar voor de instructieweken!

Schrijf je in