Wil je in je week ponykamp echt nieuwe dingen leren en uitgedaagd worden? Dan kan je bij ons op instructiekamp.  Tijdens de lessen gaan we dieper in op de verschillende disciplines, er zal gereden worden in ons springparcours en als het weer het toelaat zullen wij ook een cross lesverzorgen. Naast de lessen op het paard/pony zal er ook een theorieles plaats vinden van een expert ( denk hierbij aan een zadelmaker, hoefsmid of dierenarts)

Wat houdt het instructiekamp  in?

 

Jij vindt het geweldig om een nette, precieze dressuurproef te rijden maar houdt er ook van om een zo snel mogelijke barrage te rijden. Tijdens deze week krijg je verschillende spring- en dressuurlessen. Ook zullen wij een gastruiter uitnodigingen die jullie de fijne kneepjes bij kan leren

De lessen staan helemaal in het teken van dressuur en springen. Tijdens de dressuurles wordt bijvoorbeeld balans en houding en zit aangepakt en tijdens de springles leer je hoe je een parcours zo snel en foutloos mogelijk kanrijden. Mocht het weer het toelaten zullen wij ook gaan crossen in onze crosswei.

Naast de lessen van de instructie , zal er ook een gastruiter worden uitgenodigd aan wie je al je vragen kwijt kan. Ook zal er een theorie les georganiseerd worden.

Wil je graag naast de gezelligheid van een week ponykamp je meer verdiepen in het paardrijden? Dan zijn de instructieweken echt iets voor jou! Je kan je inschrijven voor het instructiekamp FNRS als je tussen de 12 en 16 jaar bent en minimaal rijdt op F8 niveau. ( je hoeft dit dus nog niet te rijden, maar al wel kunnen )

De instructieweken 2021 zijn:

datum
week 1 19 juli t/m 23 juli 2021
week 2 26 juli t/m 30 juli 2021
Week 3 2 aug t/m 6 aug 2021
week 4  9 aug t/m 13 aug 2021

Geef je nu snel op want er zijn maar beperkte plekken beschikbaar voor de instructieweken!

Schrijf je in