Wil je in je week ponykamp echt nieuwe dingen leren? Dan kan je bij ons op instructiekamp voor FNRS ruiters.  Tijdens de lessen gaan we dieper in op de verschillende disciplines, er is een (professionele) gastinstructie en een theorieles door een expert.

Wat houdt het instructiekamp FNRS in?

 

Jij vindt het geweldig om een nette, precieze dressuurproef te rijden maar houdt er ook van om een zo snel mogelijke barrage te rijden. Tijdens deze week krijg je een spring- of dressuurles van een gastruiter.

Deze les staat helemaal in het teken van dressuur en springen. Tijdens de dressuurles wordt bijvoorbeeld balans en houding en zit aangepakt en tijdens de springles leer je hoe je een parcours zo snel en foutloos mogelijk kanrijden. Daarnaast heb je elke dag nog een rijles en als het weer het toelaat gaan we je ook leren crossen. Kortom een week vol met veel verschillende lessen!

Wil je graag naast de gezelligheid van een week ponykamp je meer verdiepen in het paardrijden? Dan zijn de instructieweken echt iets voor jou! Je kan je inschrijven voor het instructiekamp FNRS als je tussen de 12 en 16 jaar bent en minimaal rijdt op F8 niveau.

De instructieweken 2019 zijn:

datum
week 1 21 juli t/m 26 juli
week 2 28 juli t/m 2 aug
Week 5 19 aug t/m 23 aug
week 6  26 aug t/m 30 aug

Geef je nu snel op want er zijn maar beperkte plekken beschikbaar voor de instructieweken!

Schrijf je in