Ben je B+5 winspunten in het springen bij de KNHS en wil je tijdens je week ponykamp echt nieuwe dingen leren? Dat kan bij ons tijdens het allround instructiekamp voor wedstrijdruiters.

Wat houdt het allround instructiekamp KNHS in?
instructie springen
Jij hebt een eigen pony of paard, bent actief als wedstrijdruiter bij de KNHS en wij gaan je helpen om tijdens het instructiekamp nieuwe dingen te leren. Tijdens de trainingsweek heb je 2 keer per dag les, in kleine groepjes met maximaal 5 ruiters, van een professionele ruiter/amazone.

Tijdens de dressuurles wordt bijvoorbeeld balans, houding en zit getraind, tijdens de springles leer je hoe je een parcours zo snel en foutloos mogelijk kan rijden en als het weer het toelaat verzorgen we ook een crossles. Kortom een volle week met veel verschillende lessen!

Er zijn verschillende theorielessen die jou helpen om je paard of pony beter te leren begrijpen. Zo komt er bijvoorbeeld een dierenarts iets vertellen over de anatomie van het paard en leert een gecertificeerd zadelpasser je te herkennen wanneer een zadel niet meer helemaal goed ligt op de rug van je lieve viervoeter.

Het instructiekamp KNHS is van maandag t/m donderdag

Wil je graag naast de gezelligheid van een week ponykamp je meer verdiepen in het paardrijden? Dan is deze instructie week echt iets voor jou!

De instructieweek KNHS 2019 is:

datum
week 3 5 aug t/m 8 aug
Week 4 12 aug t/m 15 aug

 

Het instructiekamp KNHS is van maandag t/m donderdag. Geef je snel op want er zijn maar beperkte plekken beschikbaar voor de eerste instructieweek KNHS.

Schrijf je in