Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van maandag 14 december zullen er weer diverse aanpassingen gedaan moeten worden m.b.t. het paard rijden. In de onderstaande mail willen wij u hier zo goed mogelijk over informeren.

Paardrijden voor kinderen/jeugd t/m 17 jaar:

Kinderen/jeugd t/m 17 jaar mogen gewoon hun groepslessen blijven rijden. Echter zullen alle lessen momenteel buiten worden gegeven , denk hierbij aan de kleding en eventueel ook regen kleding. Voor deze groep volgen verder geen beperkingen.

Volwassenen vanaf 17 jaar:

Voor de volwassenen lessen geld dat er maar aan maximaal 2 personen les gegeven mag worden. Hierdoor gaan wij het als volgt doen. Er word op het tijdstip van je groepsles vrij gereden onder begeleiding, om de week heb je tijdens het vrij rijden een half uur privéles met 2 personen. Een schema voor wanneer je les hebt zou terug te vinden zijn op onze site, echter is het i.v.m. privacy redenen niet mogelijk om dit te publiceren. De instructie is op de hoogte wie welke week privéles rijd.

Houd er rekening mee dat zowel het vrij rijden als de privélessen buiten zullen plaatsvinden.

De regel geld tot 19 januari 2021, mochten er in de tussen tijd wijzingen zijn laten wij dit jullie weten.

 Ponydagkamp en instructiedagen kerstvakantie 2020:

Helaas mogen wij op dit moment geen ponydagkamp of instructiedagen organiseren. Wij cancelen bij deze ook al deze dagen. De leden die deze dagen al betaald hebben, zullen wij zo spoedig mogelijk terug storten.

Wij zijn druk bezig om eventuele andere trainingen te organiseren voor de kerstvakantie, hierover spoedig meer.

Wedstrijden :

Voorlopig mogen wij geen wedstrijden organiseren, de geplande wedstrijden liggen in ieder geval tot 19 januari 2021 stil.

Mochten er in de tussen tijd wijzigingen zijn dan zullen wij jullie op de hoogte brengen.

 

Mochten er vragen zijn over bovenstaand bericht dan zijn wij telefonisch te bereiken op 0342-461400 of via de mail administratie@ruitersportcentrum.nl

Blijf gezond !