Donderdag 16 oktober 2020

Beste leden,

 

Gelukkig mogen we blijven paardrijden! Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 13 oktober 2020, willen wij jullie middels deze weg op de hoogte brengen wat de nieuwe maatregelen voor invloed hebben op onze sport.

Gelukkig kunnen bijna alle lessen de komende periode nog doorgang vinden. Uitzondering is de paardencarrousel ( lesklanten van deze les worden persoonlijk geïnformeerd).

Daarnaast is het dragen van een mondkapje op ons terrein verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar, dit geld voor alle binnen gelegenheden. Tijdens de les zelf hoeft het mondkapje niet gedragen te worden. Wij zullen de komende periode zoveel mogelijk buiten lessen , i.v.m. het goed kunnen ventileren voor het Corona virus. Wij willen u vragen uzelf en de kinderen hier zo goed mogelijk op te kleden. Mocht het weer het niet toelaten dan wijken wij uit naar binnen.

Verder blijft de kantine dicht en zijn toeschouwers niet toegestaan. Mocht u vragen hebben over de lessen dan kunt u deze in de winkel stellen of telefonisch of per mail met ons contact opnemen.

Ook is het nog steeds niet toegestaan voor ouders om mee te gaan de stallen in, dit i.v.m. het niet kunnen hanteren van de 1,5 meter maatregel.

Het ponydagkamp voor de herfstvakantie , gaat voor alsnog gewoon door.

Wij zijn op dit moment opgelucht dat de lessen gewoon door kunnen gaan, en blij dat wij jullie mogen ontvangen.

 

Mochten er veranderingen komen, dan laten wij u dit zo snel mogelijk weten.

 

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van Ruitersportcentrum Kraaij

 

P.s. Deze informatie is ook verzonden naar al onze leden per e-mail, mocht u deze niet hebben ontvangen neem dan even contact met ons op via de mail administratie@ruitersportcentrum.nl