In de week van 3 augustus t/m 7 augustus 2020 hebben wij een extra week zomer ponydagkamp.

Wil je ook het liefst de hele dag tussen de pony’s/paarden zijn, leuke spelletjes spelen, meer leren over de verzorging enz.? Geef je dan op voor een week ponydagkamp

Tijdens deze week ben je de hele dag tussen de pony’s/paarden alleen slapen doe je thuis. Het kamp begint iedere dag om 09.30 uur en om 16.00 uur is het alweer afgelopen. Voor de werkende ouders is het mogelijk om de kinderen vanaf 08.00 uur te brengen en voor 17.00 uur weer op te halen.

In deze week heb je de hele week een ‘eigen’ pony/paard, waar we natuurlijk mee rijden maar ook nog heel veel andere leuke dingen mee gaan doen. Daarnaast zullen wij ook activiteiten doen zonder de pony en lunchen we iedere dag gezellig met z’n allen.

Dit kamp is voor alle kinderen t/m 12 jaar die in de groepsles rijden. Mocht je nog niet in de groepsles rijden maar wel heel graag op dagkamp willen komen dan kun je een mail sturen naar administratie@ruitersportcentrum.nl en proberen wij indien mogelijk wat te regelen.

De kosten voor een week dagkamp zijn € 225,00 . Daarnaast is het ook mogelijk om een losse dag op kamp te komen de kosten hiervan zijn € 50,00 per dag.

Opgeven is mogelijk via de mail: administratie@ruitersportcentrum.nl