Altijd al graag je eigen pony/paard willen hebben? Dit is mogelijk bij ons in de voorjaarsvakantie.

Op maandag 22 februari, dinsdag 23 februari en op woensdag 24 februari 2021, kun je bij ons je eigen pony kiezen voor 1 dag. Tijdens deze dag mag 2 x 1 uur vrij rijden op het pony/paard naar keuze

Wat houd dit in ?
– Rijd je minimaal F6 niveau en kun je zelfstandig op en afzadelen dan kun je, je opgeven voor een eigen pony/paard voor 1 dag.
– Je mag zelf een pony/paard uitkiezen die je graag zou wilt hebben, echter moet je er wel al eens in de les op hebben gereden.
– Je hebt je eigen pony/paard van 10.00 uur tot 15.30 uur
– Het vrij rijden dat je op je eigen pony/paard mag doen mag is van 11.00 -12.00 uur en van 14.00 -15.00 uur ( er is begeleiding bij het vrij rijden aanwezig vandaar deze standaard uren)
– De rest van de dag is je eigen pony/paard van jou , je mag hem poetsen ,vertroetelen en in overleg ook aan de hand met hem/haar wandelen ect.
– Er is de mogelijkheid om indien nodig binnen bij ons je (eigen meegebrachte) lunch op te eten met inachtneming van de RIVM regels
– De kosten voor een eigen pony voor 1 dag zijn € 45,00
– Opgeven is mogelijk via de mail administratie@ruitersportcentrum.nl bij opgave graag minimaal 2 voorkeurspony/paarden aangeven.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande tekst dan kunt u contact opnemen met ons via de mail administratie@ruitersportcentrum.nl