Op zondag 29 mei vond in Nieuwe Wetering een wedstrijd plaats in de tweede divisie Carrouselrijden voor paarden. Ruitersportcentrum Kraaij, voor het eerst deelnemend met een nieuwe groep in deze divisie, debuteerde onder leiding van Dionne Kraaij met glans door de 1e prijs in de wacht te slepen.

Er werd door de 16 ruiters/amazones een fraaie proef gereden, geheel in het thema Olympische Spelen. Het thema was doorgevoerd in de gereden figuren, de muziek en de aankleding van paarden en ruiters. De proef als geheel werd door de juryleden het hoogst gewaardeerd.

De manege uit Nijkerkerveen kan terugkijken op een prachtig carrouselseizoen. De groep pony’s onder leiding van Eline van den Bos reed naar een eervolle 5e plaats in de eerste divisie voor pony’s. Het volwassen paardencarrouselteam haalde twee weken geleden de 3e plaats √©n de Prix ‘d Elegance (schoonheidsprijs) en vandaag werd het seizoen dus feestelijk afgesloten met een eerste notering voor de debutanten in hun divisie.

Er wordt binnenkort weer gestart met de trainingen trainingen voor de wedstrijden van volgend jaar. Heb je interesse in carrouselrijden gekregen? Kijk dan hier voor informatie over carrouserijden en -lessen.