Activiteiten in de herfstvakantie

In de herfstvakantie hebben wij een aantal leuke activiteiten voor de boeg. Voor alle activiteiten geldt, geef je snel op want vol is vol! Aanmelden kan alleen via de mail: administratie@ruitersportcentrum.nl

Maandag 16 oktober:
Springles (minimale rijervaring 4 jaar)
Wil je ook graag een extra springles? Dan is dit je kans op maandag 16 oktober om 16.00 uur  wordt er een springles gegeven voor de kinderen die minimaal  4 jaar bij ons in de groepsles rijden. Kosten voor de springles zijn € 15,00 p.p. max 8 deelnemers – min 3 deelnemers.

Dinsdag 17 oktober:
Kom vrij rijden op je lievelingspony/paard (niveau F3 en hoger)
Dinsdag 17 oktober om 14.00 uur is het mogelijk om een uur vrij te rijden op je lievelingspony/paard. Geef bij opgegeven aan op welke pony/paard je graag zou willen rijden. Kosten voor een uur vrij rijden € 10,00 p.p.

Woensdag 18 oktober
Springles (rijervaring 1 jaar t/m 3 jaar)
Wil je ook graag een extra springles? Dan is dit je kans op woensdag 18  oktober om 14.30 uur  wordt er een springles gegeven voor de kinderen die tussen de 1 jaar en 3 jaar bij ons in de groepsles rijden. Kosten voor de springles zijn € 15,00 p.p. max 8 deelnemers – min 3 deelnemers.

Donderdag 19 oktober:
Kom vrij rijden op je lievelings pony/paard (niveau F3 en hoger)
Donderdag 19 oktober om 14.00 uur is het mogelijk om een uur vrij te rijden op je lievelingspony/paard. Geef bij opgegeven aan, op welke pony/paard je graag zou willen rijden. Kosten voor een uur vrij rijden € 10,00 p.p.